Sådan Scorer Du En Date i Supermarkedet



Hvordan scorer du en date

Alle skal have noget at spise og derfor kan supermarkedet været et godt sted at score en date.

En anden fordel ved at søge en kommende partner i supermarkedet er at du ved at personen formodentlig bor i dit nabolag, men ikke nødvendigvis ved om de er singler.

For kvinder kan det især være praktisk at søge en mand i et supermarked, da de ved at han så formodentlig også kan lave mad og er lidt praktisk i dagligdagen.

Sådan score du en date i supermarkedet

Har er lidt ideer til at score i supermarkedet

Lidt humor er selvfølgelig påkrævet i følgende ideer til at score i supermarkedet :)
  • Prøv f.eks. at sige "Lad mig hjælpe dig med det". Dette er det mest praktiske at foreslagene på listen, men det er også meget effektivt til at komme i kontakt med en potentiel date. Hvis du f.eks. er høj og en person ikke kan nå øverste hylde kan du også tilbyde at tage en vare ned til personen. Du skal selvfølge også huske at have en god energi og være imødekommende når du tilbyder din hjælp. Prøv at have et glimt i øjet når du spørge "Kan jeg hjælpe dig?"
  • Ved køledisken kan du f.eks. også sige til en: "Udløbsdatoen siger anvendes bedst i aften - skal vi spise sammen?". Vær her forberedt på at personen griner, men så tager din flirt op og tager imod tilbuddet om din middagsdate ved at sige "Hvad tid spiser vi?".
  • Du kan også prøve at invitere dig selv på middag, hvis en person ser på noget lækkert mad og så spørg med en smil på læben "Wow det ser lækkert ud, hvornår spiser vi i aften?".
  • Det er specielt nemt at komme i kontakt med en, hvis i har noget til fælles, så prøv at aflæs dit dating offer. Hvis i begge står i supermarkedet og læse varespecifikationen bag på varen for at finde ud af om de er sunde og f.eks. ikke indeholder for meget sukker. Prøv at at sige noget i retning af, at "Jeg prøver altid at overbevise mig selv om at disse vare er sunde".
  • I grønt afdelingen kan du forsigtigt spille lidt dum og spørge ind til frugterne. Prøv f.eks. at spøge lidt frækt "Hvordan finder jeg ud af om frugterne er modne?". Denne sætning vil helt sikker kunne få et smil frem på læben hos de fleste kvindelige date potentialer.
  • Hvis du ikke har formået at skabe kontakt til en potentiel date kan du stadig nå det ved køen i kassen. Her står mange ugeblade og aviser med diverse aktuelle overskrifter. Prøv at kom i tale ved at kommenter en af overskrifterne: "Det er så verdens ende igen?" eller "Nu må de snart til at komme videre".
Her kan du læse mere om hvordan du score en date

Det skal du huske når du prøver at score en date

Husk at dine forsøg på at få en date skal være uskadelig og sjove. Du skal altid sørge for ikke at overtræde folks grænser og bakke ud hvis du kan se interessen ikke er til stede. Hvis du får kontakt med en potentiel date skal du strakt prøve at lave en aftale om at mødes. Når i har talt lidt så gå videre og sig noget i retning af: "Jeg syntes du er sjov at tale med - har du lyst til at mødes over en kop kaffe en dag?".

Har du selv erfaring med at score en date i et supermarked og hvad fungerede for dig?

Populære opslag