Sådan Slutter du din Date ærbødigt eller slår op med Kæreste

Hvordan stopper du din date eller slår du op med kæreste på en pæn måde?

Er du også en af de personer, der har svært ved at stoppe en date eller slå op med en kæreste? Ja så er du ikke den eneste i verden og sagt på forhånd så er det ikke nemt.
Sådan stopper du en date

De fleste har meget svært ved at finde en måde at fortælle en date eller kæreste, at du ikke længere er interessant i at fortsætte med at ses.
De fleste får deres budskab igennem ved ikke at besvare beskeder eller opkald, men det føles ikke særlig godt at såre en, som man førhen har haft en relation til.
Det rigtigste er at fortælle ens date eller kæreste, at det er slut på en pæn måde og du ikke ønsker se dem mere. Men det er lettere sagt end gjort. Derfor er det godt at finde den bedste måde at slutte sin date på uden at såre denne for meget - for det vil berører din date.
Er du også fortvivlet og ved ikke hvordan du skal fortælle din date at det er slut? Sidder du med en fortvivlelse og føler smerte og ved ikke hvad du skal gøre når den følelsesmæssige forbindelse er ovre. Du ved at det er tid til at komme videre og jeres date er nød til at stoppe!
Hvis du mangler flere ideer til hvordan du slår op eller stopper din date, så kan du læse mere her.
Du bliver nød til at spørge dig selv, hvordan du selv ville foretrække, at din date ville stoppe med at mødes? Vil du helst blive fortalt direkte at det var ovre eller ville du foretrække selv at finde ud af det ved at udsat for en afvisende adfærd?
Selv om det kan være en hård konfrontation af stoppe med at date en person, så vil det være uærligt og vidledende ikke at fortælle personen det direkte, at jeres dating ikke fungere for dig.
Ikke nok med det, så er en afvisende adfærd såsom ikke at besvare opkald og beskeder en ondskabfuld adfærd. Dette fordi at din date vil blive fortvivlet og sidde med en væmmelig fornemmelse af hvad der er ved at ske med jeres forhold. Hvis din date må vente dage med at høre fra dig - tror du så at denne tænker potitive og forventningsfulde tanker om fremtiden - eller bekymrer sig om hvad der er ved at foregår? Naturligvis har din date i den modsatte ende af hints ikke en positiv oplevelse.
En måde at undgå denne unødvendige smerte hos din date at udvise en grundlæggende adfærd og planlægge enden på jeres forhold.

Du kan læse artiklen via dette link Sådan slår om med din kæreste

Her er nogle forslag til hvordan du stopper din date respektfuldt

Fra det første tidspunkt hvor du ved jeres date ikke fungere har du både ret og ansvar for at stoppe forhold. Dette også så den anden har mulighed for at komme videre i sit liv.
Du har ingen pligt og det er heller ikke nødvendigt at fortælle eller retfærdiggøre hvorfor du ønsker at stoppe jeres dating. Du skal heller ikke prøve at give meningsløse komplimenter for at lindre din egen angst som at stoppe daten. Det kan give udtryk for at der stadig er håb.
Det er også dumt at antyde at du ikke længere ønsker at date fordi du er optaget - det er uærligt og respektløst. Sig i stedet direkte, hvis du ønsker at stoppe, da det er både respektfuldt og omsorgsfuldt.
Du skal kommunikere og behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet - andet vil være dobbeltmoralsk.

Det er svært at slutte en date

Og ja det er svært! Det kræver mod at være ærlig og sige direkte til en håbefuld person: "Jeg er ked af det, men jeg mener ikke vi er et godt match og jeg ønsker ikke vi ses mere". Og nej det hjælper ikke at pakke det for meget ind og være undvigende og ikke tale klart til den anden person. Prøv ikke efterfølgende at glatte ud, da det kan blive forkludret og gøre situationen endnu mere vanskelig og smerten dermed langvarig.
Husk på at dating blot er begyndelse til at etablere en længere relation. Det er en måde at prøve at lære hinanden at kende og det er ikek altid at kærlighed er gengældt. Husk på at det kan gå begge veje, så måske er det dig der bliver droppet næste gang, så slå op med respekt - også hvis du en dag skulle møde din ex-date igen.
Husk på at når du har fået det sagt, så venter der mange nye spændende første dates, hvor du forhåbenligt møder den helt store gengældte kærlighed.

Kommentarer

Populære opslag