Søg i denne blog


DATING GUIDEN

Hvad du bør vide finder du i dating guiden

Dating guiden vil først tage fat emnet Dating og fortælle hvor ordet stammer fra. Ordet Date er engelsk, hvilke på dansk vil sige et stævnemøde. Konceptet går ud på, at man mødes på en Date med en person man ikke kender så godt på - dette kaldes den første date. På den måde prøver man sig lidt frem inden man måske går lidt videre og bliver kærester, forlovet og måske gift.

Hvorfor date ?

De fleste går på mange Dates inden de møder den rette partner eller de bruger Dating som en spænding i tilværelsen og en måde at blive bekræftet på. Der findes mange forskellige former for dating, så som: Speeddating, Internetdating, Elitedating, Handicapdating, Flirt, Affære, Sexdating etc. Der er utallinge online dating sider.
I den seneste tid er Dating lige som mange andre ting flytter over på Internettet og her er udbuddet langt større og man kan søge mere specifikt efter den helt rette person, hvad enten der er tale om en affære eller søgen efter den store kærlighed. Til at begynde med kan du jo søge på en af de gratis dating sider.
Få overblik om din date via dating guiden

Populærer danske dating sider

Nedenstående er en dating oversigt over nogle populære danske dating sider og nederst er der link til den fulde oversigt.
  • Dating.dk er en af de største datingsider se mere her
  • Be2.dk er en af de store udenlandske datingsite i Danmark
  • Elitedaters.dk er en datingside for akademikere
  • FarmerDating.dk hvis du vil date en fra landet skal du gå til dette link
  • 40Plus over 40 og ikke færdig med at date se dette web site
Vil du se den fulde oversigt over datingsites gå direkte til denne side klik her

Dating oversigt

Dette er en uafhængig blog, der beskriver de forskellige Dating Sider og måder at date på. Bloggen giver også råd om selve daten og råd om den Første Date. Så hvad enten der er tale om Internetdating, Flirt eller en Affære er dette stedet at begynde. Se alle de forskellige Dating Sider her.
DIN OVERSIGT OVER GRATIS DATING SIDER