Sådan Får Du En Data

Hvordan får du en første date

Har du fået øje på en sød person og spekulere du nu på, hvordan du kan komme på date med denne person?
Er du en karriere person med et biologisk ur der ringer?
Eller er du i tvivl på, hvordan du kommer på en date med nogen?
Så er her lidt tips til at hjælpe dig gennem dating junglen og finde vejen til din første date.
Sådan får du en date

Søg dine date hvor der er mange mennesker

For at få en date er det vigtigt at opsøge steder hvor der er andre mennesker. Det lyder måske dumt, men det er ikke altid en god ide at sidde foran en computerskærm og søge - du må også ud blandt andre mennesker på forskellige steder. Søg potensionele dates det hvor det virkelige liv foregår, så som skoler, biblioteker, museer, indkøbscentre, cafeer, sport, fester osv.

Her er en god lille video om hvordan du får en date


Selv om du måske ikke lige finder din date på disse steder kan de være med til at opøve dine sociale kompetencer, der kan være guld vær når du endelig får en date på krogen.

Søg date på online dating sider

Opret en dating profil på en af de mange dating sider. Det er en kendt sag at der er langt flere mænd på disse dating sider end kvinder. Så hvis du er en kvinde på udkig efter en mand, så får det det noget lettere. Nogle steder er der gratis dating sider og man kan sågar få særbehandling nogle steder fordi man er kvinde. Hvis du er kvinde vil du blive overdænget i meddelelser fra interesserede mænd.
Det kan også hænde, at du får meddelelser fra falske dating profiler - dette hænder ofte fra mænd. Derfor skal du altid sørge for at personen på en eller anden måde kan identificeres. Du skal heller aldrig sende penge til dating profiler, som du kun har chattet med etc. Når du skal mødes med en blind date skal du finde et offentlig sted, hvor i kan mødes - aldrig tag hjem på en privatadresse på første date!
Du kan også overveje at købe et billigt sim-kort, som du kun bruger i din søgning efter en date på nettet. Så kan du altid skifte det ud, hvis du på et tidspunkt ønsker at komme væk fra en pågående date. Det kan være utorligt dumt at bruge sit private telefonnummer eller endnu værre en arbejdstelefon til dating.
Med de online dating sider skal du sørge for at have gode billeder og sørg nu for at de er aktuelle. Du kan opleve at nogle bruger gamle billeder, hvor de var betydelig yngre og måske også adskillige kilo lettere. Derfor kan du opleve at en første date langt fra ligner de billeder du forinden blev præsenteret for på deres dating profil. Billederne på din dating profil skal fortælle om dit liv og hvad du godt kan lide at lave. Hvis du er lidt smart kan du finde billeder der specielt henvender sig til det køn du søger. Der er ofte stor forskel på hvad kvinder og mænd ser efter på billederne. Nogle kvinder kan godt finde på at have et godt bikini billede, som blikfang for søgende mænd. Billederne skal sælge dig selv og være med til at gøre dig interessant.

Fortæl du søger en kæreste

En metode som færre bruger, men som ikke skal undervurderes er at fortælle omverdenen, at man søger en kæreste. Prøv at fortælle du ønsker en date på dit arbejde og blandt dine venner. Det er ikke utænkeligt, at du vil opleve der er en som kender en anden single der også søger en date. Herefter kan du måske få deres e-mail eller navn, så du kan finde dem på Facebook.
Det er som sagt en meget effektiv metode at spørge familie og venner om date emner. Du vil blive chokeret over hvor meget hjælp du vil modtage og dine nærmeste kan måske være gode til at finde en rigtig god date til dig, som kan udvikle sig til et godt forhold.

En date der har været i et langt forhold

Du skal ikke blive afskrækket af, at din date kommer fra en længerevarende forhold eller skilsmisse! Ofte kommer der singler på dating sider, der kommer fra et længerevarende forhold. Hvis du selv er interesseret i et fast forhold er disse personer interessante. En person fra en længerevarende forhold har gode erfaringer med relationer og kender til succeser og fiaskoer i parforhold.
Hvis personer har fem skilsmisser bag sig betyder det selvfølgelig noget andet.

Kend din date før i mødes

Det er godt at kende sin date inden i mødes. Det er være svært at komme igennem en hel date, hvis du ved første møde godt kan se de ikke har kæreste potentiale. Derfor kan det være godt at sikre, at du rent faktisk godt kan lide personen før du invitere på en date.
Din date kan altså risikere at være en person, der ikke helt levede op til forventningerne. Derfor kan små samtaler med dem også med små komplimenter i ny og næ være gode. Det må ikke være for indlysende, at du er i gang med at tjekke dem ud. Se hvordan personen reagerer og om de lytter til dig og synes du er interessant. Du kan evt. prøve at læse om "Første date samtalen" her på Dating Oversigt.
Her kan læse mere om hvordan du får en god date

Vær forberedt til date samtalen

Det kan være en god ide at have en vis form for strategi klar, hvis du finder personen sød og gerne vil gå videre. Du kan finde på et spørgsmål, der kan føre til et naturligt møde igen. Det er vigtigt at have nogle retningslinier, så du har noget at arbejde ud fra. Ellers kan du risikere at fumle med ordene og kommer til at virke kluntet og usikker - dette kan i sidste ende komme til at koste dig din date.
Hvis du vinder din anden date skal du virke cool og bare sige noget i retning af "Fedt jeg glæder mig virkelig til at se dig igen". Glam ikke at aftale et sted at mødes samt tid og sted. Og hav telefonnummer i tilfælde af noget kommer op!

Du må meget gerne dele dine erfaringer i tekstboksen nedenfor

Populære opslag