Senior Dating: Råd om dating for ældre

Senior Dating og de største myter om ældre dating

Senior dating kan være en temmelig problemfuld affære for mange ældre - ikke sandt?

Mange ældre er nervøse over at lukke en anden person ind i deres liv i en høj alder af frygt for hvad familie og venner mon vil tænke. Dating for ældre kan derfor indebære stor forvirring, frustration, håbløshed og udmattelse. Men selv om du er blevet ældre så fortvivl ikke - og forsæt endelig med at date og søg kærligheden igen. Alle har ret til et godt liv med kærlighed og samvær med et andet mennesket. Dette gælder også selv om du er kommet op i årene og måske ikke er så rutineret i online dating for ældre.
Senior Dationg - Råd om dating for ældre
Det der genere og forvirre mange kvindelige brugere indenfor senior dating er ifølge undersøgelser, at de ældre kvinder i 40'erne, 50'erne og så videre op er, at kvinderne ikke føler de opfylder kvalitetskravene på mange af mændenes dating profiler.
Dette skal de datende kvinder dog ikke tage så tungt, da mange mænd ofte stiller nogle meget store krav hos en kommende drømme partner. Men når det kommer til stykket går de fleste nok ikke helt så meget op i det når det kommer til stykket. Det er et faktum at der er utrolig mange ældre mænd, der også søger en kvindelig partner via online dating for ældre.
En stor myte inden for senior dating er, at alle de gode er taget - det passer simpelthen ikke - der er et særdeles stort antal mænd på de forskellige dating sider. Prøv at tjekke de forskellige dating sider ud.
Chancerne for at finde en senior date i byområderne er selvfølgelig langt større, så hvis du ønsker at forøge dine chancer og udbuddet af dating profiler skal du søge i de større byer for at finde den rette. Hvis du udvider dine søgerkriterier med hensyn til alder vil der kommer utrolig mange attraktive og seriøse dating profiler frem med folk der også søger kærligheden eller en god ven.

Gode råd om dating for ældre

Du skal være god til at finde de rette profiler for senior dating.

Først skal du gøre dig helt klart hvilken date du søger. Du skal gå efter en voksen date og ikke en ung - det kan være en fejl mange ældre begår. De vil sjællent kunne finde sig tilrette med en ung, da de er for uerfarne i seriøse parforhold og stadig ønsker at gå i byen og lave sjove ting. En ung date er ikke længere sagen for ældre dating og vil aldrig kunne gøre dig glad alligevel.
Du må heller ikke være for kræsen og også være villig til at give afkald på ideen om perfektion for at finde den rigtige date. Din date vil aldrig kunne være fejlfri (ligesom dig selv). Det vigtigste er at i har nogle fælles interesser og dernæst skal kærligheden nok komme af sig selv - tro mig.

Her er nogle tiltag der kan få dig i gang med dating for ældre

  • Vær ærlig overfor dig selv og få en tro på at det nok skal kunne lade sig gøre at finde en kæreste eller ven selv i en høj alder.
  • Troen på at det nok skal lade sig gøre at finde en senior date har stor indflydelse på din handlekraft / passivitet og dermed på dit resultat.
  • Du skal tage nogle valg og tro på at de virker for dig. Hvis du ikke gør en indsats vil du lade dine chancer gå.

Giv kærligheden en chance selv i en høj alder

Du må som sagt ikke være for kræsen i dit valg at date. Tag ud på mange dates og vær åben - det kan vise sig at være sjovt at møde mange mennesker. Måske bliver alle dine dates ikke til et parforhold, men måske nogle gode venner. Det er de færeste der inden for kort tid og ud fra en enkelt dating profil kan vide om en date er en potentiel bejler eller livspartner.
Medmindre din date spytter når han taler, lugter eller er beruset, så giv ham endelig en chance til. Hurtige domme handler ofte mere om dig selv end den date der sidder foran dig.
De hurtige afslag til en date handler ofte om selvbeskyttelse og om tidligere (måske dårlige) erfaringer med dates end om nutiden. Hvis hver date du møder er uværdig for dig, så har du automatisk afskåret dig for at komme i et forhold. Men det er en god måde at undgå nogensinde at bliver såret eller afvist på.
I avisen Jyllandsposten kan du læse en opmuntrende artikel om Senior Dating Online

Sådan kommer du i gang med Senior Dating

  • Prøv at skriv en liste over kvaliteter, værdier og adfærd der tiltrækker dig hos en date, som du kunne tænke dig at tilbringe tid med.
  • Se på din liste og spørg dig selv om denne date overhoved findes i virkeligheden eller kun eksistere i dine drømme. Er kvaliteterne du leder efter direkte relateret til en dates even til at gøre dig glad? Er dine krav virkelige  og værdige til at afslå en date, der ikke har alle disse kvaliteter? Dernæst er du klar til at ordne din lister over hvad der er vigtigt og mindre vigtigt hos en date.
Hvis du seriøst søger at finde en partner eller en ven at have det lidt sjovt med, så må du give slip på tanken om, at der ikke er nogle kvalifiserede dates for dig.
Når du bliver realistisk og søger den rigtige date, så er udbuddet af dating profiler også pludselig blevet større.
Husk at det er hvad du giver som du kan forvente at få igen hos en date.
Skriv gerne om dine erfaringer med senior dating

Populære opslag