Sådan Bliver Din Flirt Til En Kæreste

Flirt eller kæreste

At have en flirt er noget af det bedste du kan have og det giver masser mod på livet og du føler dig artaktiv og eftertragtet. Men hvordan bliver din flirt til en kæreste?

Hvad hvis du føler at din frække flirt er noget du gerne ville bygge videre på og der måske ligger der en hel del flere følelser bag flirten?


Sådan bliver din flirt til e fast kæreste

Hvis du ikke føler, at du er klar til at lade din ny fundne flirt forsvinde og at du gerne vil gøre flirten til en fast kæreste, så er det nødvendigt at gribe chancen og arbejde videre på den eksisterende romancen.

På Alive kan du læse artikel Sådan flirter du dig til det perfekte forhold
Nøglen til et godt kæresteforhold er at du tør vise hvem du i virkeligheden er og prøver at lukke mere op for din personlighed. Ønsker du at forholdet til din flirt skal vare længe, så er det ingen vej uden om - du bliver simpelthen nød til at lade din sande personlighed skinne igennem før eller senere - og det behøver du måske ikke være så bange for. Du kan heller ikke fortsætte med at spille skuespil og måske være en anden end den du i virkeligheden er - det er der ikke nogen der holder til i det lange løb!
Du må også prøve diskret at vise hvilke følelser du har for din flirt og langsomt fortælle dette mellem linjerne, så der ikke er nogen tvivl om hvor du ønsker flirten skal ende. Hvis du ikke giver udtryk for en interesse for din flirt, så finder denne måske aldrig ud af at du mener dette mere alvorligt og du vil miste din chance for en erobring.
Sørg for at i får mulighed for at tale mere sammen om alt mellem himmel og jord for at lære hinanden bedre at kende. Det er yders vigtigt, at det ikke bliver alt for tørt og seriøst, så du får skræmt din flirt væk. Det er altid vigtigt at det er underholdende og interessant at tale med hinanden - det må for guds skyld ikke blive kedeligt og formæld.
Prøv at aflæse din flirt og find ud af dennes interesser og find ud af om der er nogle af disse du har til fælles eller måske selv kunne finde interessant. Hvis du kan finde nogle fælles interesser, så er der bedre mulighed for at finde sammen i et forhold og få dette til at fungere. Det er vigtigt at have det godt sammen og kunne lave ting sammen - dette for at vokse mere sammen og kunne blive rigtige kærester.
Hvis du falder godt til i din flirts omgangskreds og taler godt med dennes venner, så har du bedre chance for at få et tættere forhold. Det er dog ikke nok kun at være værdsat hos omgangskredsen og vennerne - der må mere til.
Du må også passe på at det hele ikke lige pludselig går for hurtigt og du stadig formår at give din flirt god tid til at vende sig til tanken om være blive kæreste med dig. Du må ikke få det til at blive for omklamrende, så din flirt føler sig frarøvet sin frihed og føler der er tid for sig selv. Du må ikke kontakte din flirt hele tiden, da dette ofte ender med at have den stik modsatte virkning.
 Har du andre gode forslag til flirt og hvordan man får det til at blive en kæreste, så del dine tanker i tekstboksen nedenfor.

Kommentarer

Populære opslag