Gode Råd Om NetDating Sider

Få overblik over netdating sider

På internettet er der et utalt af netdating sider og det kan være vanskeligt at finde rundt i, hvad der er de rigtige for dig og samtidig sikkert.
Du skal gøre dig selv den tjeneste af se dig godt for og finde frem til den helt rigtige dating side for netop dig. Udvalget af dating sider er efterhånden blevet så omfattende og specialiseret, at du kan finde en date inden for et område der netop passer til dit dating behov og ønsker.
Når du har fundet frem til den eller de rigtige dating sider for dig skal du huske at sætte dig ordentlig ind i vilkårene på dating siden og hvad du eventuelt binder dig til.
Find den rigtige netdating side for dig - klik her
Gode råd om NetDating

Sikker netdating på internettet

Find ud af hvem det er du handler med og hvad du får for dine penge. Pas på med ikke at modtage noget "gratis" og måske komme til at binde dig til noget der kan koste dig mange penge senere hen. Vær opmærksom på ikke at give dit konto nummer til hvem som helt og se evt. efter om dating siden er omfattet af e-handel garanti. Du skal finde ud af hvordan er du stillet hvis du ønsker at opsige dit abbonoment på dating siden?

Gå efter disse gode råd om netdating sider

  • Husk at læse aftalevilkårene grundigt igennem inden du bliver medlem af dating siden.
  • Gem en kopi af aftalen på din computer, så du altid senere hen kan finde det og se hvad du har aftalt
  • Tag et billede af siden med aften så du senere han kan se hvad du har bundet dig til.
  • Du skal især vær opmærksom på om aftalen med dating siden automatisk fortsætter efter en eventuel gratid prøveperiode, så du er bundet af aftalen, indtil du opsiger den.
  • Undersøg hvordan du melder dig ud igen af netdating siden, og hvor lang en periode du er bundet af aftalen.
  • Tjek om du tilmelder dig betalingsservice og hold løbende øje med din konto.
Du skal ikke lade dig afskrække af at gå igang med netdating, men husk altid at hold øje med hvad du køber på nettet.

God fornøjelse med din netdating og del gerne dine erfaringer nedenfor i tekstboksen, så andre kan lære af dine erfaringer.

Kommentarer

Populære opslag