Er du og din kæreste for forskellige ?

Giver det mange problemer at du og din kæreste er forskellige

Mange vælger en partner og kæreste der er forskellige fra dem selv.

Det er helt normalt at vælge en kæreste med en forskellig personlighed end ens selv og så bag efter blive irriteret over det man ellers faldt for ved den andens personlighed. I stedet for at du bliver irriteret over at dig og din kæreste er forskellige af natur skal du om muligt prøve at vende det til noget positivt.

Er du og din kæreste forskellige? Så brug det konstruktivt.


Du kan prøve at være lidt mere som din partner og ikke være låst så meget fast i din egen personlighed og vante mønstre i hverdagen.
Desværre sker det dog ofte at denne forskellighed i parforholdet udmønter sig i dumme konflikter med din kæreste netop fordi i er forskellige. Det er ofte fordi den ene har en struktureret personlighed og lægger planer for alt ting der skal ske skal og den anden er mere ustruktureret og impulsiv i sin livsanskuelse. 

Prøv for engang skyld at lære af din kærestes forskellighed og bliv mere som den du holder af - måske kan i lære noget af hinanden og kommer styrket videre? Brug din partner som inspiration og prøv at se tingene ud fra dennes perspektiv og livsanskuelse - på den måde kan det vise sig at være dejligt at du og din kæreste er forskellige snare end et problem. 

Populære opslag