Seniordating - Mange ældre bange for at få en kæreste


Seniordating populært blandt de ældre men kan ramme dem på privatøkonomien


Ældre holder sig fra seniordating - men hvorfor egentligt?

Normalt skulle det var positivt med dating for ældre. Men i dag kom det frem, at mange ældre er påholdende med at få sig en kæreste når de er oppe i årene. Dette er ærgerligt, da mange ældre ville have stor glæde af seniordating, så de kunne få en ny partner at dele tiden med.

Grunden til at de ældre er bange for at blive stemplet som sociale bedragere. Hvis de ældre f.eks. spiser og sover sammen - eller måske tager på ferie sammen. Ja så kan de risikere at blive stemplet som sociale bedragere og miste social tillæg til pensionen for enlige.

Seniordating ældre bange for at få en kæreste

Det er den øgede fokus på socialbedrageri, der har opskræmt de ældre borgere og frygten for kommunernes kontrolgrupper. Disse tiltag bevirker altså, at de ældre holder sig fra seniordating og vælger at leve alene eller holde deres kærlighed skjult.

Problemet er bl.a. at regleren for hvornår man er enlig eller samlevende er et skøn. Dette gør, at borgerne ikke kan få klare retningslinier om, hvornår man er enlig eller hvornår man er samlevende. Vi må håbe at reglerne snart bliver mere gennemskuelige, så også de ældre igen kommer igen med seniordating og får en lykkelig alderdom med en de holder af.

Populære opslag