Sådan tager du et perfekt dating profilbillede

Sådan får du det bedste dating profilbillede

Når det gælder om at have det bedste dating profilbillede, så er der stor forskel på det til mænd og kvinder.
Det perfekte dating profilbillede

Sagen er den at mænd og kvinder tiltrækkes at vidt forskellige ting ved et dating profilbillede, hvilke vi vil komme ind på her.
Kort fortalt har dating eksperter fundet ud af, at kvinder får den største opmærksomhed, hvis deres profilbillede er taget inden døre og ovenfra. Hvorimod mænd får den største opmærksomhed når deres billede er taget uden døre.
For begge køn gælder det endvidere, at det skal være et billede, hvor man kan se hele kroppen, hvilke øger ens dating chancer betydeligt.
For mænd gælder det, at de får færre henvendelser hvis de har skudt en selfies billede af dem selv, så det skal de lade være med. Derimod får kvinderne kredit hos mændene når de uploader selfies af dem selv på deres datingprofil - kvinderne må gerne vise sig frem og føle sig lækre på dating sider.
Hvis du vælger at vise børn frem på dine billeder, så får du flere henvendelser som mand, mens du som kvinde får færre. Mænd må gerne vise at de også tager ansvar for afkom, mens mændenes interesse ligger et helt andet sted, som de fleste nok kan regne ud.

Guide til det perfekte online datingbillede

Dating eksperter har undersøgt mange dating profilbilleder grundigt og fundet frem til en klar tendens blandt de mange profiler. Eksperterne har fundet frem til hvilke billeder der synes at have bedst chancer på de utallige dating sider.
Det ekspernerne  først bemærkede var at billeder, hvor hele kroppen kommer til udtryk blev favoriseret blandt profilbillerne. Disse datingbilleder giver bemærkelsesværdigt flere besøgende end dem, hvor kroppen er beskåret eller et disideret ansigt skud. Så gem disse billeder til kørekort eller passet. Det ser altså ud til, at folk vil se hvad de får i fuld størrelse og ikke bare et ansigt, hvor resten af kroppen bliver skjult og måske gemmer på ubehagelige overraskelser.

Kvindernes dating profilbillede

Kvinderne skal huske at tage deres billeder indenfor, mens mændene skal tage deres udenfor. Mændene foretrækker indendørs billeder af kvinder, hvor han kan få hele stemningen i et privat hjem - det er tiltrækkende for en mand. Derudover vil mændene gerne se billede lidt for oven, så der er udsyn til kavalergang og helst med et flirtende blik i øjnene. Dette billede kaldes også mere populært for et MySpace dating profilbillede.

Mændenes dating profilbillede

Kvinder derimod vil se manden udendørs fordi det viser, at han er robust og et aktivt menneske. Groft sagt skal kvinderne altså være hjemme i hulen, mens manden skal være ude og jage.
En anden interessant ting er billeder sammen med dine bedste venner eller med dyr, som umiddelbart kan virke hyggeligt eller sødt faktisk kan virke negativt. Men sagen er den, at det reducere dine besøg med helt op til det halve. Så drop de hyggelige billeder med de nære venner og de søde dyrefotos.
Klik her hvis du vil læse mere om at få et perfekt dating profilbillede

Selfies som dating profilbillede

For selfies billeder gælder følgende. Mænd bliver sat i miskredit for selfies billeder, mens kvinderne bliver krediteret for selfies på deres datingprofiler.
Mændene bliver altså straffet for selfies, som på kvinderne kan virke selvoptaget og narcissistisk - det viser at han ikke vil gøre nogen indsats eller modsat kan blive alt for meget! Mens for kvinderne er det acceptablet at tage et selfie, da det ikke gør noget af vise sig frem og være glad for sin krop.

Kommentarer

  1. Et sted at mødes
    Syns det mangler at fremgå at når nu 2 personer er faldet for hinanden, uanset om det er via alm dating site eller det nye som sugar dating og Victoriamilan så er der faktisk noget der hedder diskretudlejning.dk hvor man har mulighed for at mødes under mere diskrete former.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag