Sådan Ved Du Om Din Date Er En Potentiel Kæreste

Dating guide om din date kan blive din kommende kæreste eller partner

Find ud af om om din date skal være din kommende kæreste eller partner ved at spørge dig selv disse spørgmål.
Er Din Date Er En Potentiel Kæreste

Skal i være kærester efter daten?

Efter du måske har været på nogle vellykkede date kommer det næste spørgsmål. Skal i være kærester eller skal du gøre det forbi og finden andre at date? Før du tager denne beslutning er der en række spørgsmål du bør spørge dig selv om.

Kan du se mig selv med denne person i fremtiden?

Hvis du ikke kan se dig selv med denne person om et par måneder - eller for den sags skyld om et par år - så er det nok ikke den rigtig kæreste for dig. Eller hvis du allerede kan identificere ting, som vil kunne afspore det spinkle forhold, så har du har brug for at snakke. Du behøver ikke at vide helt uden tvivl, at denne person er den rette. Men hvis du allerede ved daten ikke er den rette for dig, hvorfor så investere mere af din tid, energi og hjerte på nogen, som du ikke ønsker at være sammen med i fremtiden? Dette er ikke fair at nogen af ​​jer.

Har i etableret gensidig tillid og respekt på jeres første dates?

Har i behandler hinanden godt på datene? Føler du at den person du er sammen med på daten ønsker det bedste for dig? Er i spændte og optaget af hinandens drømme for fremtiden? Vil du beskrive den person du er på date med som troværdig, respektfuld og hensynsfuld over for dig?
Det lyder måske banalt at spørge sig selv om disse ting, men parforhold der mangler disse ingredienser er allerede fyldt med problemer. Du ønsker vel at være sammen med en kæreste, som behandler dig godt og som du har dyb respekt for som menneske - en du er slot af at vise frem overfor familie og venner.

Vil du virkelig gerne være kæreste og partner med denne person?

Det er virkelig vigtigt, at du rent faktisk nyder at tilbringe store mængder af tid sammen med denne person, som du er ved at forpligte dig til som kommende partner og kæreste.
Tror du virkelig og helt ind i hjertet, at du virkelig godt kan lide din date?
Bekymrer du dig om detaljerne i dennes liv eller virker hans interesser allerede ligegyldige for dig?
Er denne date optaget i dine inderste tanker eller er du bare interesseret i at være i et forhold efter at have været single i alt for lang tid?
Læs også sådan kommer du Fra Date Til Kæreste

Er din date en potentiel kæreste

Hvis du kan svare ja til de fleste af disse spørgsmål, så ved du mere sikkert at du kan lide din date og der er noget at bygge videre på som en kommende partner og kæreste.
Hvis du derimod ikke kan svare ja til disse spørgmål må du enten gøre op med dig selv om i skal på flere opklarende dates eller det er tid til at finde en ny date - måske på en af de mange dating sider.

Kommentarer

Populære opslag