Har du krise i dit parforhold ?

Undgå krise i parforhold ved at læse din partners følelser

En af de vigtigste ingredienser i et sundt og godt parforhold er at kysse og kærtegne hinanden i løbet af dagen - præcist som på den første date. Denne intimitet og nærhed kysset skaber mellem dig og din partner er et vigtigt bindemiddel i et sundt og stærkt forhold og vejen til at undgå en krise i parforhold. Derfor skal du være meget opmærksom på hele tiden at vise din kærlighed ved kropskontakt og ikke mindst et kys i ny og næ for at holde liv i din partners kærlighed.


Alt om krise i parforhold

Faresignaler ved krise i parforholdet

Hvis du føler at denne nærhed mangler i dit parforhold skal du være meget opmærksom på om der er tale om en krise i parforhold. Prøv at se om alt i dit parforhold er som det burde være? Prøv at bemærk om din kæreste er begyndt at trække sig væk fra dig når du ligger op til kropskontakt og kys. Du kan næsten være sikker på at der er noget galt med din kæreste hvis i kysser mindre end ellers. F.eks. hvis du prøver at kysse med tungen og din parter ligesom prøver at trække sig væk fra dig for at undgå dit kys og kærtegn.

Disse spæde tegn på et skrantende parforhold begynder netop med at din partner trækker sig fra nærkontakt og på den måde forsøger at skabte afstand mellem jer. Dette er ikke blot kys men også kram, knus og det at holde i hånd når i er ude sammen.

Hvis du vil læse mere om krise i parforhold - her er faresignalerne læs denne artikel i Alt for damerne.

Det er vigtigt at tage denne af stand alvorligt og prøve at løsne op for dem ved måske at tage en alvorlig samtale om hvad der nager din partner. Prøv eventuelt at tage på en date sammen og lav noget spændende sammen, så det hele ikke bliver kedelig hverdag. Prøv at finde ideer til din date via disse artikler om den første date

Har du erfaringer med krise i parforholdet så skriv i tekstboksen nedenfor

Populære opslag