Søg i denne blog


Seniordating - Når dating for ældre bliver til kærlighed

Dokumentar om Seniordating fra 2014 Når der bliver tid til kærlighed

Se den amerikansk dokumentar om seniordating den 31. august 2014 på DR2. Bliv grebet når du ser dating for ældre folde sig ud i en livsgribende dokumentar.
Se den rørende dokumentar om Seniordating og når dating for ældre bliver til ægte kærlighed. For dating har ingen alder.

I dokumentaren bliver der sat fokus på seniordating. Det er en gribende fortælling og det eventyr der udspiller sig ved dating for ældre. Dokumentaren følger tredive seniordating i Rochester, som alle har tilmeldt sig til speed dating for ældre - et arrangementet udelukkende for 70 og op til 90 år - for kærlighed for ingen alder.
I dokumentaren bliver følger vi deltagerne der er fyldt med ængstelse og forventninger til en aften i kærlighedens tegn. Vi ser også de første dates der bliver aftalt og følger de modige der er til seniordating og blotlægger deres hjerter og fortæller om deres drømme når det gælder om kærlighed selv i en sen alder. For kærlighed ruster aldrig selv når det handler om dating for ældre.
Flere og flere over 65 finder kærligheden på nettet ved dating for ældre. Få Ældresagens gode råd og links til seniordating, hvordan du kommer i gang med net-dating - Klik her

Populære sites om Dating for ældre

Har du erfaring med dating for ældre eller kommentarer til dokumentaren skriv nedenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar