Vi søger vores kærlighed på Dating Sider i Danmark

DR Penge ser på Dating Sider i Danmark

Hundredetusinder af danskere søger efter den store kærlighed på nogle af de mange dating sider i Danmark, der er er blevet en rigtig god forretning. I DR magasinet penge den 19 marts sætter Dorte Fals fokus på de mange dating sider i Danmark, der sætter de kærlighedssøgende singler en kæreste i sigte. I DR Penge sprøge det om disse dating sider er pengene værd?


Vi søger kærlighed på Dating Sider i Danmark og et godt udgangspunkt er en oversigt over dating sider

Singlerne bruger masser af tid på Dating Sider og Dating App
Hver eneste måned bruger voksne på udkig efter en partner tilsammen mere end 1.200.000 timer på at søge på en af de mange dating sider i Danmark, der er på internettet viser undersøgelser.
Ligesom det er blevet naturligt at læse aviser og se tv på internettet, så har danskerne også vænnet sig til at søge kærligheden på nettet via dating sider eller dating App ifølge Troels Schultz Larsen.


DRs Dating specialist Troels Schultz Larsen bruger en oversigt over danske dating sider som eksempel på de mange dating sider i Danmark der findes på internettet.

Samfundsforskeren på Roskilde Universitetscenter fremhæver dating sider i Danmark og Troels Schultz Larsen har fulgt datingbrancen siden årtusindeskiftet. Ifølge ham svarer den tid vi bruger på dating sider til mere end 7.500 fuldtidsjob og hertil skal så ligges den tid danskerne bruger på deres smartphones og tablets via de forskellige Dating App.

Mange penge i Dating Sider i Danmark

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der er mange penge i trafikken på dating sider i Danmark. For danskerne er villige til at betale formuer på at bruge dating siderne, der typisk koster op til et par hundrede kroner hvert eneste måned. En pris for at kunne se de fulde dating profiler og komme i kontakt med de andre singler. De store dating sider kan i dag vise milion regnskaber og populariteten med dating via nettet ser ud til at fortsætte.
Sidste år kunne de store dating sider i Danmark vise en kæmpe fremgang ligesom de foregående år. En af årsagerne er den øgede fokus på online dating og at det er blevet socialt accpeteret at finde en kærested på internettet. Hvis vi bare går nogle år tilbage syntes mange det var pinligt at sige til familie og venner, at de havde fundet deres partner på de online dating sider. Det er heldigvis en udvikling der har ændre sig, at det er noget folk glædeligt fortæller.
DR Penge ser på dating sider i Danmark

Men som sagt er det ikke gratis at bruge de store velkendte dating sider i Danmark og det er det DR magasinet Penge hanler om den 19. marts.
Programmet sprøger om de mange dating sinder så er pengene værd eller om du kan søge kræligheden gratis andre steder?

Har du selv erfaring med dating sider skriv i feltet nedenfor?

Kommentarer

Populære opslag